Nuoširdus ir aktyvus gimnazijos bendruomenės dalyvavimas Pyragų dienos akcijoje

  • Paskelbta: 2023-11-09
  • Kategorija: Renginiai

Lapkričio 7 dieną abiejuose gimnazijos pastatuose šurmuliavo gausus būrus mokinių, kurie tądien kartu su mokymosi priemonėmis į mokyklą atsinešė ir daugybę skaniausių naminių kepinių. Norintys prisidėti prie lėšų iniciatyvai "Niekieno vaikai" rinkimo ir pirkti namie gamintus kepinius, tikrai turėjo iš ko pasirinkti - įvairiausių skonių, formų, spalvų kepiniai tik ir traukė ateiti artyn, įsigyti ir skanauti.

Vaikams išties smagu ir naudinga prisidėti prie Pyragų dienos - taip yra skatinamas jų kūrybiškumas, empatija kitiems, atsakingumas.

Po saldžios mugės gimnazijoje, būrys mokinių nuskubėjo į Ariogalos miesto seniūniją, kur sutiko geranoriškai sutikusius prisidėti prie akcijos seniūnijos darbuotojus. Dėkojame už dalyvavimą šioje akcijoje jiems. Na ir dar viena vieta, kurioje mokiniai nekantravo apsilankyti, tai Ariogalos miesto poliklinika ir slaugos ligoninė. Dėkojame poliklinikos personalui už dalyvavimą akcijoje. Džiaugiames, kad nuoširdžiai pagaminto naminio gardaus pyrago gabalėlis pradžiugino ir slaugos ligoninėje esančius pacientus.

Dėkojame visiems prisijungusiems  - šiemet mūsų surinkta suma siekia 800 eurų! Skiriame šią sumą minėtai iniciatyvai, kurios pagrindinis tikslas yra telkti savanorius, kurie budėtų ir būtų su tais vaikučiais ligoninėse, kurie yra vieniši.

Daugiau apie iniciatyvą galite sužinoti čia www.niekienovaikai.lt

Autorius:
Aušra Gedgaudienė

Nuotraukos:
Aušra Gedgaudienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas