Karjeros diena 2024

  • Paskelbta: 2024-03-22
  • Kategorija: Renginiai

     Penktadienį, kovo 22 dieną, gimnazijoje smagiai šurmuliavo mokiniai aptarinėdami įvykusias veiklas, skirtas ugdymui karjerai. Mokiniai turėjo galimybę iš arti susipažinti su policijos, ugniagesio profesijomis, išgirsti psichologo profesijos aspektus ir pasisemti motyvacijos išgirdus jo sėkmės istoriją, dalyvauti VDU ir KTU pristatymuose, susitikti su būsimomis paramedikėmis iš Karaliaus Mindaugo profesinio rengimo centro, išgirsti apie karjeros galimybes iš karjeros planavimo atstovės, sužinoti apie galimybes studijuoti VDU UKI ir gyvai pabendrauti su ten besimokančiais studentais iš užsienio. O dar nuotolinių paskaitų įvairovė...Aktyviai dalyvavę veiklose ir sužinoję naujų dalykų, gavę atsakymus į klausimus, mokiniai susitiko klasių bendruomenėse aptarti visa tai ir paruošė interaktyvią refleksijos lentą su savo pastebėjimais ir užfiksuotomis įdomiausiomis akimirkomis.

     Ačiū tariame svečiams, kurie atvyko pas mus su puikiais pristatymais, praktinėmis užduotimis, žaidimais ir prizais! Dėkojame Vytauto Didžiojo universiteto atstovams; VDU Užsienio kalbų instituto komandai; Kauno technologijos universiteto atstovams; Kauno technikos kolegijos atstovams; Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro atstovams; Šiaulių regiono karjeros planavimo skyriaus vyr. specialistei Jurgitai Liutkevičienei; Všį „Ariogalos tėkmė“ darbuotojui – atvejų koordinatoriui,  psichologui Renatui Globiui; Raseinių policijos Bendruomenės pareigūnams; Raseinių priešgaisrinės saugos tarnybos PST komandai; Všį Ariogalos pirminės sveikatos priežiūros centro kineziterapeutei Linai Žalūdaitei; Všį „Ariogalos tėkmė“ vadovė, Všį Ariogalos pirminės sveikatos priežiūros centro socialinei darbuotojai Donatai Klizienei; Raseinių r. kultūros centro Ariogalos filialo kultūrinių renginių organizatorei Rasai Sadauskienei; Raseinių r. Ariogalos gimnazijos socialinei pedagogei Rasai Serapinienei.

    Ačiū, ačiū, ačiū sakome ugdymo karjerai konsultantei Ramunei Aksomaitienei už ilgai planuotą ir sėkmingai įgyvendintą Karjeros dieną gimnazijoje.

Autorius:
Aušra Gedgaudienė, Ramunė Aksomaitienė

Nuotraukos:
Ariogalos gimnazijos mokinių, mokytojų foto

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas