Šimtadienis

  • Paskelbta: 2024-03-20
  • Kategorija: Renginiai

     Kovo 8-osios rytas... Pasklidęs alyvų kvapas mokyklos koridoriuose… Alyvų?! Šioms žydėti dar ankstoka, tačiau mūsų gimnazijos vienuoliktokai nustebino visą mokyklos bendruomenę ir, žinoma, pačius abiturientus, palinkėdami, kad paskutiniosios 100 dienų mokykloje jiems nebūtų kaip „mirtis alyvose…“ Šios alyvos sužadino kūrybines dvyliktokų jėgas ir jie suskubo parodyti savo svajones, gyvenimo tikslus ir išskirtinį požiūrį į pasaulį.

     Savo pasirodymą Ariogalos kultūros centre dvyliktokai pradėjo daina „Dievas davė“, jie dėkojo tėveliams, pirmosioms mokytojoms ir visai Ariogalos gimnazijos bendruomenei. Visus sužavėjo Dovydo ir Evelinos mamos šokis skambant dainai „Mamos suknelė“.

     Na, o kol visi svečiai lingavo į dainų ir šokių ritmą, abiturientai niekur neskubėjo ir saldžiai sapnavo apie tai, kaip jie buvo „Vieną kartą Holivude…“ Tai pačių dvyliktokų ir auklėtojų pastatytas spektaklis apie juos pačius – norą išgarsėti, nusipurtyti mažo miestelio dulkes nuo batų, neberaižyti tų pačių koridorių ir, žinoma, būti laimingiems ir sėkmingiems. Tačiau toks kelias yra kupinas kalnelių, duobių ir kryžkelių, kurie augina kaip asmenybes, padeda pasiruošti tolesniems gyvenimo etapams.

     Abiturientai nuoširdžiai dėkoja prisidėjusiems prie šios šventės įgyvendinimo ir visiems susirinkusiems kartu pasidžiaugti jaunyste!

Autorius:
Violeta Dubinkaitė

Nuotraukos:
Karolis Varanius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas