Meninio skaitymo konkursas

  • Paskelbta: 2024-03-01
  • Kategorija: Renginiai

     Kaip išraiškingai, aiškiai ir garsiai skambėjo eilės ir prozos kūrinių ištraukos vasario 29 d. Ariogalos gimnazijos pradinių klasių aktų salėje! Kasmet organizatorių D. Stankienės bei D. Korsakienės rengiamame meninio 1- 4 klasių mokinių skaitymo konkurse  ,,Gimtinės spalvos” dalyvavo iš kiekvienos klasės išrinktas atstovas ar atstovė, kuriuos paruošė klasių vadovės.

     Jauduliui sumažinti renginį pradėjo mokytojos D. Korsakienės vadovaujami antrokai su nuotaikinga dainele. Tačiau vis tiek mokiniai ir mokytojos mažumėlę jaudinosi, kaip dalyviams pasiseks, ką garbinga komisija deleguos atstovauti tolimesniame rajono etape Raseiniuose.

     Po visų skaitovų pasirodymo, kol buvo aptariami galutiniai rezultatai, energiją atgaivino mokytojos D. Stankienės paruošti trečiokai, atlikę kombinuotą kūrinėlį su dūdelėmis ir kūno perkusijos pratimais.

    Taigi, konkurso komisija, kurioje buvo Ariogalos gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aldona Norkienė, specialioji pedagogė – logopedė Dovilė Vileikytė – Bautronienė ir bibliotekininkė bei mokytojo padėjėja Jūratė Petkuvienė, nusprendė, jog išraiškingiausi pasirodymai buvo pirmoko Danieliaus Čepo bei ketvirtoko Mykolo Aniulio. Sveikiname nugalėtojus ir linkime kuo didžiausios sėkmės sekančiame etape.

Autorius:
Ligita Tarosienė

Nuotraukos:
Ligita Tarosienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas