Meninio skaitymo konkursas

  • Paskelbta: 2023-02-26
  • Kategorija: Renginiai

     Vasario 23 d. gimnazijoje vyko pradinių klasių mokinių  meninio skaitymo konkursas „Gimtinės spalvos.“ Šis konkursas, jau tapęs gražia tradicija ir švente, yra prasmingas renginys, padedantis moksleiviams mylėti ir vertinti lietuvišką žodį, ugdyti mokinių  kūrybiškumą, viešąjį kalbėjimą, mokytis perteikti skaitomo kūrinio nuotaiką, nepamiršti tautos istorijos ir kultūros.

   Gimnazijos direktorius Arvydas Stankus pasveikino į renginį susirinkusius mokinius, mokytojus, tėvelius ir pasidžiaugė gražiais gimnazijos skaitovų laimėjimais.

     Konkurso organizatorės  Diana Korsakienė ir Daiva Stankienė džiaugėsi pavykusiu renginiu ir skaitovais, kurie noriai, įtaigiai, išraiškingai deklamavo eiles, kūrinių ištraukas. Puikią nuotaiką skaitovams ir žiūrovams dovanojo  1 c ir 2 a klasės mokinių skambėjusios dainos ir 1 c klasės mokinės Lėjos padeklamuotas eilėraštukas apie Lietuvą.

   Konkurso dalyvius vertino trys komisijos narės: gimnazijos logopedės Renata Bagdonienė, Sigita Visockienė ir lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Vilma Šegždienė.

     Į rajoninį meninio skaitymo konkursą vertinimo komisija išrinko šiuos skaitovus: Martyną Kirklį (2 a klasė , mokytoja Daiva Stankienė), Mykolą Aniulį (3 a klasė, mokytoja Rita Urbonienė).

     Konkurso dalyviai buvo apdovanoti padėkomis ir saldžiomis dovanėlėmis. Dėkojame skaitovams už meniškus pasirodymus, vertinimo komisijai, mokytojams ir tėveliams už patarimus ir pagalbą ruošiantis konkursui. 

Nuotraukos:
Ligita Tarosienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas