Mokslo metų pabaigos šventė

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2022-06-16
  • Kategorija: Renginiai

Kaip greitai bėga laikas… Tik džiaugėmės vieni kitus sutikę, o jau metas atsisveikinti. Birželio 10 d. priešmokyklinės grupės vaikai ir jų mokytoja Diana Korsakienė pakvietė tėvelius į atsisveikinimo popietę. Šventėje dalyvavo ir gimnazijos direktorius Arvydas Stankus bei direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aldona Norkienė. Būsimieji mokinukai džiugino visus skambiomis dainelėmis, eilėraštukais.

Tą pačią dieną vyko ir ketvirtokų pradinio išsilavinimo pažymėjimų įteikimo šventė bei atsisveikinimas su savo mokytojomis Aukse Jankūniene ir Gražina Serediene. Šventę organizavo ir vedė trečių klasių mokiniai ir šaunios jų mokytojos: Aldona Zajančkauskienė, Daiva Eizintienė ir Laima Bytautienė.  Skambėjo dainos, o atsisveikinimo žodžiai sugraudino ne vieną. Ketvirtokai palinkėjo trečiokams sėkmės ir perdavė simbolinį raktą.

Gimnazijos direktorius Arvydas Stankus ir pavaduotoja ugdymui Aldona Norkienė pasveikino ketvirtokus ir įteikė pradinio išsilavinimo pažymėjimus. Tie mokiniai, kurie mokėsi puikiai, labai gerai ir nepraleido pamokų buvo apdovanoti padėkos raštais.

Bet tai tėra gražių švenčių mokykloje pradžia. Tai tik pirmas jų žengtas laiptelis. Šventėje mokiniai, lydimi tėvelių, atsisveikino su savo pirmosiomis mokytojomis. Tačiau nėra ko liūdėti – linksmos dienos, nuotykiai ir mokytojų teikiamos žinios jiems dar priešaky, vyresnėse klasėse.

Birželio 13 dieną, šviečiant skaisčiai saulutei,  visi pradinukai rinkosi į mokslo metų pabaigos šventę.

Juk atėjo atostogos!.. Tas nuostabus žodis, po ilgų ir nelengvų mokslo metų. Džiaugsmas ir gera nuotaika puošė mokinių veidus. Šventę pradėjo direktoriaus pavaduotoja Aldona Norkienė ir pranešė, kad baigiasi mokslo metai. Jos žodžius tarsi patvirtino gimnazijos folkloro būrelio mažieji dainininkai užtraukę lietuvių liaudies dainą (būrelio vadovas Dobilas Juška). Visų klasių mokiniai, vadovaujami savo mokytojų, parengė po vieną koncertinį numerį. Direktoriaus pavaduotoja Aldona padėkos raštais apdovanojo puikiai, labai gerai besimokančius bei nepraleidusius pamokų mokinius. Jaunieji choristai, vadovaujami choro vadovės Jolitos, atliko nuotaikingą dainelę.

Šventę praturtino „Burbuliatorius“. Mokiniai atsinešė įvairiausių burbulų leidimo įrankių. Visoje aikštėje skraidė įvairiaspalviai burbulai. Nuostabios akimirkos, praleistos kartu, išliks ilgam atminty. Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aldona visiems palinkėjo geros ir šiltos vasaros bei nepakartojamų, įspūdingų ir saugių vasaros atostogų.

Auksė Jankūnienė, mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas