Kalėdos - gerumo metas...

     Artėjant Kalėdoms, švente norisi dalintis su visais. Jau antri metai iš eilės II b gimnazijos klasė prisideda prie vaikų kalėdinių norų išsipildymo iniciatyvos. Skleisdami gerumą, nusprendėme vietoj dovanėlių apsikeitimo klasėje, nudžiuginti mažų svajonių kupinus vaikus. 

     Šiais metais, gerų intencijų dėka, pavyko įgyvendinti ne vieno, o net trijų vaikų svajones. Praėjusiais metais prisidėjome, padovanodami berniukui žieminius batus, o šiemet, nusprendėme dar labiau įsitraukti į šią iniciatyvą ir nudžiuginti net tris vaikus. Tinklalapyje https://vaikusvajones.lt/ radome sąrašą vaikų, kurių norai ir kalėdinių dovanų prašymai buvo patys įvairiausi. Projekto "Vaikų svajonės" metu yra renkami vaikų, augančių socialinės rizikos bei socialinių įgūdžių stokojančiose šeimose, norai ir svajonės, publikuojama projekto tinklapyje ir sudaromos sąlygos geros valios žmonėms jas įgyvendinti.  

     Kartu klasėje nutarėme, kad mergaitei, vardu Sofija, padovanosime barbę, trylikos metų mergaitei Darijai, kuri nori klausytis muzikos, ir Kalėdų proga paprašė ausinių, padovanojome jas. Na, o vienas sporto mėgėjas - Lukas,  keturiolikos metų, kuriam reikėjo naujo sportinio kostiumo, su kuriuo galėtų eiti į treniruotes ar leisti laisvalaikį, gavo šią dovaną. 

     Daugumos svajonės, juk tokios paprastos, o norint jas išpildyti kartais reikia tiek nedaug. Nepamirškime šalia esančių, kurie ne visada gali patys sau leisti pajusti šventinės nuotaikos bei dovanokime vienas kitam gerumą.

Autorius:
Izabelė Banytė

Nuotraukos:
Izabelė Banytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas