Konkursas “Fun Tasks”

  • Paskelbta: 2022-12-01
  • Kategorija: Renginiai

     Jau tapo tradicija, kad lapkričio mėnesį į Ariogalos gimnaziją renkasi rajono ketvirtų klasių komandos linksmai praleisti laiką ir išbandyti savo jėgas anglų kalbos konkurse “Fun Tasks”. Konkursas organizuojamas siekiant ugdyti mokinių domėjimąsi anglų kalba, brandinti kūrybiškumą, saviraišką, pažinti kalbą kaip tautos kultūros išraišką, gebėti keistis informacija, idėjomis, nuomonėmis, požiūriais, plėtoti mokinių anglų kalbos komunikacinius gebėjimus, skatinti mokinių norą mokytis anglų kalbos, sudaryti sąlygas gabiems mokiniams atsiskleisti ir pademonstruoti savo anglų kalbos gebėjimus, skatinti mokytojų iniciatyvą rengiant mokinius.

     Lapkričio 29-ąją į Ariogalos gimnaziją atvyko svečiai iš Raseinių r. Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos ir Raseinių r. Girkalnio pagrindinės mokyklos. Konkurso dalyvius pasveikino gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aldona Norkienė ir Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos metodininkė Nijolė Vežbavičienė.

     Šį kartą anglų kalbos žinios buvo tikrinamos įvairiomis linksmomis užduotimis „Gyvūnų“ tema. Besivaržančios 5 komandos minė mįsles, abėcėlės tvarka dėliojo žodžius, dalyvavo interaktyviose viktorinose, išklausę dainelę, atliko užduotis, gestais ir mimika žaidė šaradas.

     Visų komandų dalyviai nuoširdžiai stengėsi kuo geriau pasirodyti. 2-oji vieta atiteko Raseinių r. Ariogalos gimnazijos 4 b klasės komandai (mok. Renata Jocienė), o 3-iąja džiaugėsi, kaip ir konkurso nugalėtojai - Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos komandos (mok. Akvilė Dambrauskienė).

     Prizininkai buvo apdovanoti Raseinių švietimo centro dovanomis bei diplomais. Už aktyvų dalyvavimą, gerą nuotaiką, įdėtas pastangas visi konkurso dalyviai gavo AVM klubo „Santaka“ saldžias dovanėles.

Nuotraukos:
Aldona Norkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas