Vasario 16-ąją Raseiniuose įteikti apdovanojimai „ Auksinė lūšis" ir „Žemaitis"

      Vasario 16-ąją gyventojai buvo kviečiami į Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijoje vykusią įteikimo ceremoniją ir šventinį koncertą. Apdovanojimų nominantai – puikiai raseiniškiams žinomi žmonės, savo darbais ir idėjomis prisidedantys prie Raseinių rajono puoselėjimo.

       Sveikiname ir didžiuojamės, kad net du „Žemaičio“ apdovanojimai įteikti žmonėms, kurie yra ir mūsų gimnazijos dalis! Linkime jiems sėkmės, pergalių ir toliau žengiant savo pasirinktu keliu!

     Buvusiai gimnazijos mokinei Ingai Minelgaitei -  už pasiekimus ir Raseinių krašto garsinimą švietimo srityje. Daktarė Inga Minelgaitė – Islandijos universiteto profesorė, pirmoji užsienietė, gavusi dėstytojos darbą Islandijos universiteto Verslo katedroje, o vėliau tame pačiame universitete įkūrusi vadybos institutą. Inga Minelgaitė yra Islandijos lietuvių bendruomenės įkūrėja ir Lietuvos Garbės konsulė Islandijoje. 

       Fizinio ugdymo mokytojui Aurimui Dygliui - už pasiekimus ir Raseinių krašto garsinimą sporto srityje. Raseinių kūno kultūros ir sporto centro II kvalifikacinės kategorijos tinklinio treneris, kurio treniruojamų ir ugdomų jaunučių mergaičių tinklinio komanda per pastaruosius metus pripažinta perspektyviausia Raseinių rajono metų komanda.

Autorius:
Informacija iš Raseinių rajono savivaldybės internetinio puslapio

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas