Šauniausios klasės išvyka

  • Paskelbta: 2023-10-14
  • Kategorija: Išvykos

     Jau antri metai 8 a klasė tapo šauniausia tarp 5-8 klasių. Prizas-nemokama ekskursija. Šiais metais spalio 10 d. vykome į Vilnių. Nuotaikos nesugadino ir viena valanda praleista automobilių spūstyje Kaune. Gerai nusiteikę atvykome į Zoologijos parką Vilniuje. Gidė-edukatorė papasakojo apie gyvūnus daug įdomių faktų, o su gyvūnais galėjome susipažinti iš arčiau. Zoologijos parke gyvena apie 90 rūšių gyvūnų iš viso pasaulio.

      Vykome ir į Energetikos ir technikos muziejų. Gidas-edukatorius supažindino su Virsmo salėje veikiančia interaktyvia ekspozicija apie žmogaus santykį su energija. Jos centre - Faradėjaus narvas, kur įrengtos dvi didžiausios Tesla ritės Baltijos regione. Tesla šou metu susipažinome su garsaus serbų išradėjo, inžinieriaus Nikola Teslos pasiekimais ir įdomiausiais biografijos faktais. Muziejaus gidas-edukatorius pademonstravo vieną mažąją ir dvi didžiąsias Teslas, o Mila, Marta ir Domas su instrumentu-eksponatu sugrojo žaibais. Turėjome galimybę atlikę užduotis kaupti taškus Kvantų kortelėse ir laimėti prizus.

      Iš Vilniaus vykome į Elektrėnų dažasvydį. Mėlynųjų ir žaliųjų komandos rungėsi tarpusavyje. Puiki saulėta diena, gera nuotaika, daug emocijų dažasvydžio žaidimų lauke.

      Praleidome turiningą dieną su daug nepamirštamų pamokų. Už kelionę dėkojame gimnazijos direktoriui. Taip pat norime padėkoti tėvų komiteto pirmininkei S. Bartkienei ir L. Marijošei už vykimą kartu. O vairuotojui D. Ramanauskui už puikų vairavimą, pakantumą ir gerą nuotaiką.

Nuotraukos:
Rožė Teišerskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas