BIBLIOTEKŲ KNYGŲ KALĖDOS

    Praėjusių metų gruodžio mėnesį Lietuvos bibliotekininkų draugija skelbė tradicinę kasmetinę akciją „Bibliotekų knygų Kalėdos“. Akcijos šūkis - „Dalinkis istorijomis ir nuotykiais. Tegul jie būna linksmi, šilti ir vedantys į pažinimą“. Bibliotekininkės kvietė prie šios akcijos prisijungti visą gimnazijos bendruomenę – padovanoti bibliotekoms įdomių, informatyvių, naujų knygų.

    Akcijos metu leidyklos ,,Nieko rimto“ darbuotojai buvo atvykę į gimnaziją ir padovanojo tris naujas, dažais kvepiančias knygas pradinukams.

   Aktyviausiai į šią akciją įsijungė pradinių klasių mokiniai ir mokytojai. Vienų klasių mokiniai kartu su mokytojomis rinko knygutes savo klasėje į dėžutę ir paskui atnešė į biblioteką, kiti mokinukai, nešini knygute, skubėjo perduoti bibliotekininkei savo dovanėlę. Jie bibliotekai padovanojo vaikiškų knygelių, kurias patys mielai skaitys.

   Almos Adamkienės informaciniam centrui knygas padovanojo mokytojos Vilma Šegždienė, Inesa Petrauskienė, socialinė pedagogė Rima Draukšienė, mokytojo padėjėja Alina Banienė ir 6a klasės mokinė Lėja Saročkaitė.

    Džiugu, kad gerumu dalinosi gimnazijos bendruomenė. Juk imant pilnėja delnai, o duodant – pilnėja širdis!

Nuotraukos:
Raimundė Višinskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas